Evde Hazırlayabileceğiniz Zayıflama Çayı Tarifleri

Tarih: 26.07.2020 21:04
Evde Hazırlayabileceğiniz Zayıflama Çayı Tarifleri
Evde Hazırlayabileceğiniz Zayıflama Çayı Tarifleri

Çayın hücreleri hasardan koruma, kalp krizi riskini azaltma gibi birçok faydası vardır. Ayrıca kilo kaybı ve yağları eritme konusunda faydalıdır. Özellikle bazı tip bitki çaylarında bu etkiler oldukça yüksek orandadır. 

Yeşil Çay ile Metabolizmanızı Hızlandırın

Yeşil çay, birçok faydası olan çok kıymetli bir çay türüdür.Yeşil çay, metabolizmayı hızlandırır, enerji sağlar ve yağ depolarını azaltır. Zayıflamanıza katkı sağlar.



Buzlu Ferahlatıcı Yeşil Çay Tarifi

1 poşet yeşil çay
1 kupa kaynamış su
Limon dilimleri
1 tutam toz zencefil

Yapılışı

Yeşil çayınızı, limon dilimlerini ve toz zencefili büyük bir kupaya alın. Kaynamış su ile 3-4 dakika boyunca demleyin.  Daha sonra bir süzgeç yardımı ile süzün. Oda sıcaklığına geldikten sonra bol buz ve limon dilimleriyle servis edin.

Nane Çayı ile Açlığınızı Durdurun

Nane çayı hızlı kilo vermenize ve hedefinize daha hızlı ulaşmanızı sağlar.  Nane çayı ayrıca yemek sonrası şişliği de alır.



Açlığı Bastıran Nane Çayı Tarifi

10-15 yaprak taze nane
1 kupa kaynamış su
Tatlandırmak için; 1 çay kaşığı bal (opsiyonel)

Yapılışı

Büyük bir kupaya kaynamış suyu ve nane yapraklarını koyun. Üzerini kapatarak demlenmesi için 5-10 dakika kadar bekleyin. Nane yapraklarını süzerek servis edin. İsterseniz tatlandırmak için 1 çay kaşığı organik bal ilavesi yapın.

Beyaz Çay ile Yağlanmaya Son
Beyaz çay en doğal ve en sağlıklı çaylardan biridir. Diğer işlenmiş çaylara göre daha fazla kateşin içerir. Beyaz çayın içinde bulunan antioksidanlar yağ yakımını hızlandırmanıza katkı sağlar.



Yazlık Şeftalili Beyaz Çay Tarifi

1 kupa kaynamış su
1 poşet beyaz çay
Şeftali dilimleri

Yapılışı

Kaynamış suyu beyaz çayın içine ekleyerek 6-8 dakika demlenmesini bekleyin. Daha sonra şeftali dilimleri ile servis edin.

Afiyet Olsun !
Yükleniyor...